My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Koleksioni është përcaktimi i profilit të tullave

Me skajet katrore dhe nuancat e ngjyrosura në kohë, mund të plotësojnë të gjithë fasadën e ndërtesës ose të arrijnë një dizajn industrial. Një paletë me ngjyra të pasura që plotëson edhe shijen më të kërkuar.
Me skajet katrore dhe nuancat e ngjyrosura në kohë, mund të plotësojnë të gjithë fasadën e ndërtesës ose të arrijnë një dizajn industrial. Një paletë me ngjyra të pasura që plotëson edhe shijen më të kërkuar.

Mathios Refractories ofron zgjidhje për kërkesat më të specializuara në ndërtimin e linjës me serinë e saj Mathios Bricks. Seria përfshin dy lloje të tullave, “Colonial” dhe “Masterbricks”. Të dy llojet kanë një strukturë autentike antike me ngjyra unike dhe ato janë të përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Koleksioni gjithashtu përfshin tulla qoshesh për një përshtatje perfekte në çdo sipërfaqe.

Masterbricks Catalogue
Download

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Mathios ISO Certificate
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MASTERBRICK Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
masterbricks

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Kuqe
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

33.00 €
33.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Kuqe
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

33.00 €
33.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping