My Cart

7 Produkte

Koleksion që asnjëherë nuk anashkalohet nga syri

"Ju duhet të bëni atë që doni, edhe kur askush tjetër nuk e do atë. Në fakt, kjo është kur llogarit më shumë ... "
"Ju duhet të bëni atë që doni, edhe kur askush tjetër nuk e do atë. Në fakt, kjo është kur llogarit më shumë ... "

Shtatë objekte dekorative të zeza dhe të bardha plotësisht të bëra me dorë në sfond të shkëlqyeshëm (Bianco Extra) në madhësi 20×20 cm.

Cuban Black Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bardelli CE
Download
Bardelli LEED
Download
Bardelli Enviromental product declaration
Download
Bardelli Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj CUBAN BLACK Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
cuban black

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

216.00 €
963.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

216.00 €
963.00 €
Wishlist 1
Open wishlist page Continue shopping