My Cart

Your cart is empty.

array(5) { [0]=> string(4) "Fuga" [15]=> string(8) "Ngjitesa" [18]=> string(8) "Silikona" [35]=> string(5) "Tjera" [37]=> string(7) "Izolime" }

Pllakat në Kreativ Qeramika janë të bukura dhe të veçanta dhe vendosja e tyre në mure dhe dysheme kërkon edhe llaqe, ngjitës, izolues, silikon të cilësisë së lartë dhe të ngjyrave që korrespondojnë me pllakat e zgjedhura nga ju. Vetëm produkte speciale për klientë tonë të interesuar për pllakat tona të pazakonta.

3 Produkte

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping