Blog

Kuzhina me dizajn modern dhe funksional

Kuzhina me dizajn modern dhe funksional Thumbnail

Na pëlqen të jemi gjithnjë e më shumë në kuzhinë. Kënaqësia për të gatuar me familjen ose duke pirë verë me miqtë. Tani, kuzhinat moderne dhe praktike janë bërë pjesë kyqe e çdo shtëpie.

Dizajnet kyçe për kuzhinat moderne dhe funksionale

Kuzhina të hapura

 

Për të arritur një dizajn funksional, kuzhinat e hapura me ishuj ose bare mëngjesi janë një zgjidhje e sigurt. Duke eleminuar muret dhe duke bashkuar hapësirat, drita që hyn në kuzhinë arrin në të gjithë dhomën dhe për këtë arsye dhoma e ndenjes dhe kuzhinës janë më të ndriçuara dhe të gjera.

 

Për të rritur edhe më shumë ndriçimin, ne përdorim qeramika me ngjyra neutrale si bezhë dhe e bardhë.

Koleksioni Buildtech 2.0 nga Floor Gres

Shiko koleksionin

Kuzhinat me dysheme dhe mure qeramike

 

Një zgjedhje tjetër e mençur është përdorimi i pllakave qeramike të dyshemesë dhe murit. Ne i dimë të gjitha vetitë e qeramikës: rezistenca, qëndrueshmëria, lehtësia e pastrimit dhe dezinfektimi. Pra, nuk është për t’u habitur që mveshja e mureve dhe dyshemeve me pllaka nga qeramika është bërë një domosdoshmëri në kuzhinat me dizajn më funksional.

 

Përveç kësaj, stilet e saj të shumta e bëjnë atë të përshtatshme për çdo dizajn. Edhe pse ndonjëherë kombinimi i estetikës dhe funksionalitetit bëhet një sfidë, kombinoni një kuzhinë të hapur me dysheme qeramike dhe pllaka muri me stilin që ju identifikon dhe ju do të keni ambientin e ëndrrave tuaja.

A doni të njihni stilet e kuzhinave moderne në trend?

Dizajni industrial

 

Për vite me radhë, ngjyrat e lehta kanë mbizotëruar në dizajnimin e kuzhinës, por ngjyrat e errëta kanë filluar të zënë vend. Ngjyrat që ofrojnë elegancë për shkak të hijes së tyre. Nëse duam të kemi një detal modern, ne mund të ndërthurim qeramikën e koleksionit Sensi në dysheme dhe ishull me elemente dekorative nga druri.

Koleksioni Sensi nga Matheo Thun per Casa Dolce Casa

Shiko koleksionin

Kuzhinat në stilin natyror

 

Për të arritur një hapësirë shumëfunksionale, të hapur dhe për të unifikuar të gjitha dhomat, opsioni ideal është të përdorni të njëjtin material qeramik të stilit natyror për dyshemetë dhe muret. Kjo qeramikë imitimi prej mermeri nga koleksioni Calacatta Gold do të sigurojë vazhdimësi. Stili natyror do të përmirësohet nëse kombinohet me mobilje prej druri.

Koleksioni Onyx&More nga Casa Dolce Casa

Shiko koleksionin

Kuzhinat minimaliste

 

Kuzhinat në stilin minimalist kanë qenë një pikë referimi në dizajnimin e kuzhinës për vite me rradhë. Edhe pse me kalimin e viteve, vijat e drejta të holla dhe nuancat e bardha janë bërë modele pa gjallëri. Opsioni ideal është kombinimi i tyre me dekore apo mozaik për të kontribuar në prekjen dekorative që u mungon.

Koleksioni Esprit de Rex nga Rex

Shiko koleksionin

Kuzhinat në stilin urban

 

Së fundmi, për dizajnet më rinore dhe urbane, dyshemetë gri qeramike sigurojnë personalitet dhe shumë mundësi dekorative. Si në këtë rast, ne kemi kombinuar koleksionin Studios në ngjyrën e tij Concreate me elementin dekorative Decór A.

Koleksioni Studios nga Casa Dolce Casa

Shiko koleksionin
0
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping