My Cart

Your cart is empty.

32 Produkte

Për ambiente me një ndikim të fortë dekorativ dhe të mbushur me individualitet

Kjo seri riinterpreton materialitetin dhe minimalizmin e çimentos në një mënyrë të re dhe sugjeruese. Tre tekstura të ndryshme, dy ngjyra dhe një dekoratë grafike me një frymë retro e cila mund të kombinohet së bashku për një pamje elegante dhe funksionale. Esprit de Rex është rezultat i analizës së ekuilibrit midis përshtypjeve kromatike dhe proporcioneve arkitektonike.
Kjo seri riinterpreton materialitetin dhe minimalizmin e çimentos në një mënyrë të re dhe sugjeruese. Tre tekstura të ndryshme, dy ngjyra dhe një dekoratë grafike me një frymë retro e cila mund të kombinohet së bashku për një pamje elegante dhe funksionale. Esprit de Rex është rezultat i analizës së ekuilibrit midis përshtypjeve kromatike dhe proporcioneve arkitektonike.

Koleksioni ofron tre efekte të ndryshme estetike, nga më natyrale deri në atë rustike dhe dy ngjyra moka dhe gri, si në madhësi tradicionale ashtu edhe në formatin e madh të Florim Magnum Oversize (deri në 120×240 cm me një trashësi të reduktuar 6 mm). Nuancat e projektit kombinohen me dekorime grafike të stilit retro, në madhësinë 20×20 cm, për skenarë me një ndikim të fortë dekorativ.

DECÒ

DECO' GRIS
20x20 cm
DECO' BRUN
20x20 cm

MODULO LISTELLO SFALSATO

Vintage Gris matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Neutral Gris matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Vintage Brun matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Neutral Brun matte
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Neutral Gris matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm
Neutral Brun matte
modulo muretto sfalsato 7,5x15 30x30 cm

MOSAICO

Vintage Gris matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Neutral Gris matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Vintage Brun matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Neutral Brun matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Neutral Gris matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Neutral Brun matte
mosaico 7,5x7,5 30x30 cm
Esprit de Rex Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
±0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4-5
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB MATTE
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA SLATE-HAMMERED
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 MATTE
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. B SLATE-HAMMERED
-
Esprit de Rex CE
Download
Esprit de Rex Magnum 6mm CE
Download
Esprit de Rex LEED
Download
Esprit de Rex Magnum 6mm LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ESPRIT DE REX Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Esprit cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

39.50 €
83.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

39.50 €
83.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping