My Cart

Your cart is empty.

4 Produkte

"Filloj duke shkruar një tekst në të cilin unë kristalizoj për klientin dhe veten time se cilat do të jenë linjat e forcës"

"Për mua, dizajni është një gjuhë. Filloj duke shkruar një tekst në të cilin unë kristalizoj për klientin dhe veten time se cilat do të jenë linjat e forcës. Unë ‘përkthej’ atë që klienti shtron përpara dhe kërkon në një projekt që përshtatet si një kostum i bërë me porosi - ku kam formuar stilin, karakteristikat dhe format në një histori të vetme, një tërësi harmonike. Ky është koncepti ”.
"Për mua, dizajni është një gjuhë. Filloj duke shkruar një tekst në të cilin unë kristalizoj për klientin dhe veten time se cilat do të jenë linjat e forcës. Unë ‘përkthej’ atë që klienti shtron përpara dhe kërkon në një projekt që përshtatet si një kostum i bërë me porosi - ku kam formuar stilin, karakteristikat dhe format në një histori të vetme, një tërësi harmonike. Ky është koncepti ”.

Katër tema dekorative në prapavijë të bardhë ose të zezë me dimensione të ndryshme, të krijuara tërësisht me dorë në një sfond me shkëlqim (Bianco Extra), në format 20×20 cm.

Koleksioni Tuli-Charme 1 – 9 pllaka të dekoruara.

Koleksioni Tuli-Charme 2 – 15 pllaka të dekoruara.

Koleksioni Tuli-Charme 3 – 18 pllaka të dekoruara.

Koleksioni Tuli-Charme 4 – 20 pllaka të dekoruara.

Tuli-Charme Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bardelli LEED
Download
Bardelli CE
Download
Bardelli Enviromental product declaration
Download
Bardelli Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj TULI-CHARME Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
tulicharme

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

231.00 €
367.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

231.00 €
367.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping