My Cart

Your cart is empty.

4 Produkte

Atmosfera e New York-ut dhe detajet tërheqëse që dallojnë lagjet më karakteristike të Nju Jorkut gjatë gjithë pranverës për të jetuar brenda mureve të shtëpisë, falë një koleksioni që bën një udhëtim përmes ngjyrave të një metropoli që është një ikonë e elegancës industriale

Ngjyrat klasike - e bardha, bajamja, e zeza dhe gri - bëjnë një pamje të freskët, bashkëkohore me stil, në sajë të një sipërfaqe qeramike që jep një efekt të shkumëzuar, të mat, të aftë të imitojë fasadat elegante të Brooklyn Heights, ose një nga lagjet më klasike të gurit guror të Ana e Epërme e Lindjes.
Ngjyrat klasike - e bardha, bajamja, e zeza dhe gri - bëjnë një pamje të freskët, bashkëkohore me stil, në sajë të një sipërfaqe qeramike që jep një efekt të shkumëzuar, të mat, të aftë të imitojë fasadat elegante të Brooklyn Heights, ose një nga lagjet më klasike të gurit guror të Ana e Epërme e Lindjes.

Koleksioni New York është në sajë të përpjekjes së investuar në kërkim dhe zhvillim, drejtuar drejt përcaktimit të një lustër të re me një ndikim material goditës, një koncentrat autentik i teknologjisë, që pamja metropolitane merr në zotërim muret në madhësinë 6×25.

Decors

Image White
6x25 (18 pieces)
Good Morning Mix
6x25 (6 pieces)

New York Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj NEW YORK Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
New York Cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

48.50 €
48.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

48.50 €
48.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping