My Cart

Your cart is empty.

22 Produkte

Përzierjet e mozaikut të qeramikës Appiani Mix prodhohen përmes qitjes me një shtyp të vetëm

Një teknikë që rregullon shkëlqim në argjilë përmes shtypit të thatë.
Një teknikë që rregullon shkëlqim në argjilë përmes shtypit të thatë.

Koleksionet Mix Styling dhe Mix Metal të Mix Neutral janë të përziera sipas përqindjeve të kalibruara, duke krijuar një pafundësi të përzierjeve të ndryshme të grupuara nga afiniteti emocional. Me rezultate unike, befasuese, ato kombinojnë efekte të lehta dhe përfundimtare në një kaleidoskop interesant të ideve, të cilat mund të përzihen, përputhen dhe të përdoren si për dyshemetë ashtu dhe në mur.

Appiani Colore Catalogue
Download
Technical Information Catalogue
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Appiani LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MIX NEUTRAL Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
mix neutral

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

85.00 €
150.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

85.00 €
150.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping