My Cart

Your cart is empty.

2 Produkte

"Në punën time unë jam tërhequr dhe magjepsur nga hapësira" - Marcello Chiarenza

"Nga ato që orientalët e quajnë vakum, oqeanin e pafund të mundësive, vendin e pakufishëm ku mund të dëgjohen zërat e brendshëm të të gjitha gjërave ... Hapësira, ajo botë e vizioneve përtej paraqitjeve, është frymëmarrja e pandalshme e realitetit .... realiteti përmes të cilit pamja e trupit të tij të fundëm pulson me energji që vjen nga një humnerë e brendshme pa fund ... "
"Nga ato që orientalët e quajnë vakum, oqeanin e pafund të mundësive, vendin e pakufishëm ku mund të dëgjohen zërat e brendshëm të të gjitha gjërave ... Hapësira, ajo botë e vizioneve përtej paraqitjeve, është frymëmarrja e pandalshme e realitetit .... realiteti përmes të cilit pamja e trupit të tij të fundëm pulson me energji që vjen nga një humnerë e brendshme pa fund ... "

Nëntë pllaka dekorative të përziera, të bëra plotësisht me dorë në sfond shkëlqyes (Bianco Extra) në madhësi 20 x 20 cm, e kompletojnë koleksionin Il Bosco dei Cervi.

Il Bosco Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bardelli CE
Download
Bardelli LEED
Download
Bardelli Enviromental product declaration
Download
Bardelli Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj IL BOSCO Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
il bosco

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

193.00 €
193.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

193.00 €
193.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping