My Cart

Your cart is empty.

19 Produkte

Ikonik, i fortë, fleksibël, pa kohë

Denim merr xhinse jashtë kontekstit, në një formë të re shprehëse befasuese. Sublimimi dhe azhurnimi i vetive unike që gjithmonë kanë bërë xhinse një ikonë universale të stilit.
Denim merr xhinse jashtë kontekstit, në një formë të re shprehëse befasuese. Sublimimi dhe azhurnimi i vetive unike që gjithmonë kanë bërë xhinse një ikonë universale të stilit.

Materiali është i impresionuar me një përfundim të ri inovativ të përshtatshëm për dysheme dhe mure. Thelbi i fijeve të përdorura për të bërë xhinse përfaqësohet në tre modele – Streaked / Striato, Wavy / Ondulato, Ruled / Sfilato – secila është zhvilluar në dy variante të ndryshme, me modele dhe ngjyra të ndryshme

Denim Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Appiani LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj DENIM Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
denim

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kalter

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

135.00 €
145.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kalter

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

135.00 €
145.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping