My Cart

Your cart is empty.

8 Produkte

Pllakë qeramike e ratifikuar nga koleksioni Titanium prodhuar nga kompania spanjolle Baldocer

Është universal në aplikim, i dizajnuar për të dekoruar dyshemetë dhe muret në çdo dhomë.
Është universal në aplikim, i dizajnuar për të dekoruar dyshemetë dhe muret në çdo dhomë.

Pllakë me format të madh me një sipërfaqe me shkëlqim, me një strukturë ekspresive luksoze të mermerit, e zezë dhe e bardhë, duket në harmoni në mënyrë të pavarur, ashtu edhe në një kombinim të kundërt të të dy hijeve.

Titanium Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Delcaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj TITANIUM Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
titanium

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

31.50 €
78.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

31.50 €
78.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping