My Cart

Your cart is empty.

5 Produkte

"Unë dua të krijoj llojet e gjërave që nëse shtëpia digjet, doni të vraponi dhe ti shpëtoni" - Marcel Wanders

Pllaka të ratifikuara për interier dhe mure të brendshme, nga gres porcelani.
Pllaka të ratifikuara për interier dhe mure të brendshme, nga gres porcelani.

E disponueshme në pesë variante ngjyrash me përfundim mat, madhësia: 50×50 cm, trashësia: 10 mm. E bërë me shtypëse silikoni të gdhendur me lazer, asnjë pllakë nuk është e ngjajshme me Sofia. Rezultati është një paraqitje e qartë që asnjëherë nuk vjen e njejtë dhe nuk përsëritet.

Sofia Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bardelli CE
Download
Bardelli LEED
Download
Bardelli Enviromental product declaration
Download
Bardelli Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SOFIA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
sofia

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Kalter
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

70.00 €
70.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Kalter
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

70.00 €
70.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping