My Cart

Your cart is empty.

24 Produkte

Linja Metallica ka strukturën karakteristike metalike

Me nuancat e saj të ndryshme, lejon realizimin e projekteve të mozaikut me efekte të lehta dhe reflektim të lehtë të përshtatshme për hartimin e ambienteve të brendshme dhe për mbulimin e fasadave të jashtme.
Me nuancat e saj të ndryshme, lejon realizimin e projekteve të mozaikut me efekte të lehta dhe reflektim të lehtë të përshtatshme për hartimin e ambienteve të brendshme dhe për mbulimin e fasadave të jashtme.

Appiani Colore Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Appiani LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj METALLICA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
metallica

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Verdhe
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

75.00 €
600.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Verdhe
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

75.00 €
600.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping