My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Koleksioni Le Lacche kujton në një çelës minimal aspektin karakteristik të majolikës më tradicionale dhe më pas e refuzon atë në një mënyrë moderne dhe të modës

Një format i ri, 6.1x37 cm, për pllakën e murit nga Ceramica Rondine.
Një format i ri, 6.1x37 cm, për pllakën e murit nga Ceramica Rondine.

Modelet e shumta që e dallojnë atë, shkëlqimin e sipërfaqes dhe strukturat e ndryshme që karakterizojnë produktin, bëjnë të mundur krijimin e hapësirave të ndryshme, si në banesë ashtu edhe në atë komercial, por me një nuancë të përjetshme. Një format i ri, 6.1×37 cm, për pllakën e murit nga Ceramica Rondine.

Le Lacche Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj LE LACCHE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Le Lacche Cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Kafe
 • Kalter

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

40.50 €
40.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Kafe
 • Kalter

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

40.50 €
40.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping