My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Gjithashtu, madhësitë inovative të dizajnit "Magnum Oversize" ju lejojnë të keni një ide krejt të re të hapësirës për të nënvizuar qartë matricën frymëzuese të interpretuar me thjeshtësi moderne dhe imponim linear

E prodhuar në gur prej pllake të hollë prej porcelani, Industrial qëndron për gamën e saj të gjerë të ngjyrave, madhësive modulare, trashësinë dhe opsionet e përfundimit, efektive dhe tërheqëse në çdo kontekst arkitekturor.
E prodhuar në gur prej pllake të hollë prej porcelani, Industrial qëndron për gamën e saj të gjerë të ngjyrave, madhësive modulare, trashësinë dhe opsionet e përfundimit, efektive dhe tërheqëse në çdo kontekst arkitekturor.

Sistemi dekorativ i propozuar përcakton kompozime të balancuara të formave organike që bien në sy, ku copëzimi i materialit bëhet një element i shprehjes krijuese.

DECORO

decoro A taupe/ivory
30x30 cm
decoro A sage/plomb
30x30 cm
decoro A moka/taupe
30x30 cm
decoro A plomb/steel
30x30 cm
decoro B taupe/ivory
30x30 cm
decoro B sage/plomb
30x30 cm
decoro B moka/taupe
30x30 cm
decoro B plomb/steel
30x30 cm
MIX soft
15x60 cm
MIX soft
15x60 cm

DECORO PUZZLE

MIX naturale
decoro puzzle 160x160 cm
MIX naturale
decoro puzzle 160x160 cm
MIX naturale
decoro puzzle 160x160 cm
MIX naturale
decoro puzzle 160x160 cm
MIX naturale
decoro puzzle 160x160 cm
MIX naturale
decoro puzzle 160x160 cm

DECORO MAGNUM

DECORO FLA
120x240 cm
DECORO FLB
240x240 cm
DECORO FLC
320x320 cm
DECORO FLC
320x320 cm
DECORO FLD A
80x80 cm
DECORO FLD A
80x80 cm
DECORO FLD B
80x80 cm
DECORO FLD B
80x80 cm
DECORO FLD C
80x80 cm
DECORO FLD C
80x80 cm
DECORO FLD D
80x80 cm
DECORO FLD D
80x80 cm
DECORO FLD E
80x80 cm
DECORO FLD E
80x80 cm
DECORO FLD F
80x80 cm
DECORO FLD F
80x80 cm
DECORO FLG
120x240 cm
DECORO FLH
120x240 cm
DECORO FLI
120x240 cm
DECORO FLO
120x240 cm
DECORO FLQ
265x240 cm
DECORO FLD A/B/C/D/E/F
160x240 cm
DECORO FLD A/B/C/D/E/F
160x240 cm
Industrial Catalogue
Download
Industrial Leaflet
Download
Industrial Outdoor #20mm Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA-UHB SOFT
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB SOFT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 3-4
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 SOFT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 BUSH-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C BUSH-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A SOFT
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Industrial CE
Download
Industrial CE Magnum
Download
Industrial LEED
Download
Industrial LEED Magnum
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj INDUSTRIAL Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured 5

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
120 x 240

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping