My Cart

Your cart is empty.

8 Produkte

Emërtuar pas rajonit historik të Skocisë, ky koleksion linear i pirgjeve të thata strehon pa mundim stilin tradicional dhe bashkëkohor

Vjen në shtatë paleta të ngjyrave duke filluar nga kremi dhe tonet e tokës e deri tek e zeza absolute.
Vjen në shtatë paleta të ngjyrave duke filluar nga kremi dhe tonet e tokës e deri tek e zeza absolute.

Ndoshta është vargu më i pasur i gurëve që përputhet me një stil arkitektonik. Ështe një përzierje e pllakave me forma të implantuara të sipërfaqeve të lëmuara që shtojnë kontrast dhe theksojnë praninë e tyre në të gjithë strukturën. Kombinim ideal për sipërfaqe të mëdha edhe në zona të jashtme.

Highland Catalogue
Download

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Mathos ISO Certificate
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj HIGHLAND Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
highland

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

45.00 €
45.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

45.00 €
45.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping