My Cart

Your cart is empty.

8 Produkte

"Unë shkoj për arkitekturën që mbivendoset dhe përmirësohet"

"Duke përzier vrojtimin dhe zgjuarsinë me arsyen, unë dua që puna ime të gjenerojë një ndjenjë të papritur dhe të dukshme spontane” - Nigel Coates
"Duke përzier vrojtimin dhe zgjuarsinë me arsyen, unë dua që puna ime të gjenerojë një ndjenjë të papritur dhe të dukshme spontane” - Nigel Coates

Katër dekore (2 kompozime e tërë figura dhe 2 kompozime gjysmë-gjatësi) në platin të bardhë me shkëlqim (Bianco Extra) dhe e bardhë mat (L.111) me madhësi 20×20 cm.

Bodypark Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bardelli CE
Download
Bardelli LEED
Download
Bardelli Enviromental product declaration
Download
Bardelli Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj BODYPARK Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
bodypark

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

430.00 €
760.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

430.00 €
760.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping