My Cart

Your cart is empty.

31 Produkte

Një interpretim natyror i gurit me një sipërfaqe të butë dhe me dy përfundime

Materiali nga i cili është prodhuar koleksioni Bayona është gres porcelani. Ky material mbështetë përdorimin e pllakave në kushte të ftohta, të nxehta, eksterier apo enterier
Materiali nga i cili është prodhuar koleksioni Bayona është gres porcelani. Ky material mbështetë përdorimin e pllakave në kushte të ftohta, të nxehta, eksterier apo enterier

Bayona Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj BAYONA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
bayona min 1

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

23.00 €
71.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

23.00 €
71.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping