My Cart

Your cart is empty.

2 Produkte

Gurë në formë drejtkëndëshe me cilësi të moderuar

Emri vjen nga zona historike e Meksikës ku guri gëlqeror është dërrmues duke dhënë një shënim të kohërave të vjetra.
Emri vjen nga zona historike e Meksikës ku guri gëlqeror është dërrmues duke dhënë një shënim të kohërave të vjetra.

Alamo është ideal për hapësira me stil klasik. Në dispozicion në 2 ngjyra. Guri në formë drejtkëndëshe me cilësi të moderuar. E disponueshme në shampanjë dhe gri, Mathios Stone Alamo zbukuron disa nga projektet më të famshme në botë.

Alamo Catalogue
Download

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Alamo ISO Certificate
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ALAMO Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
alamo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

45.00 €
45.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

45.00 €
45.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping