...
My Cart

Your cart is empty.

Ide dhe këshilla për pllakat e pishinave

Karakteristikat e një pishine nënkuptojnë një seri çështjesh sa i përket zbatimit. Kontakti i vazhdueshëm me ujë, ecja këmbëzbathur dhe rregulloret e rrepta të shëndetit dhe sigurisë imponojnë aftësi specifike të dizajnit.

Ju mund ta kompletoni zonën e pishinës me një sipërfaqe të vetme! Zgjidhni pllakën me trashësi 20mm për skajet dhe shtegun e jashtëm, ndërsa pllakën me trashësi  prej 10mm për hapësirën brenda pishinës.

Shfletoni blogun tonë për më shumë detaje dhe këshilla mbi pllakat e pishinave.

Pllaka të veçuara për pishina dhe qendra të mirëqenies (wellnes centers)

Swimming Pool

Anthologia

Mix Wellness & Pool

Sensi

Industrial/

Buildtech/2.0

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping