My Cart

Your cart is empty.

36 Produkte

Walks1.0 ri-interpreton shfaqjen e kuarcit, një lloj shkëmbi metamorfik jashtëzakonisht rezistent, shpesh i harlisur, shumë i përhapur në zona të ndryshme të ndërtesave dhe industrive zjarrduruese

E bërë në pllakë prej porcelani të hollë me rezistencë të lartë në rrëshqitje, Walks1.0 është i disponueshëm në një larmi ngjyrash, madhësish të shumëfishta dhe opsione me trashësi të përsosura për t’u përdorur edhe në modelet më komplekse siç janë pishinat dhe mjediset Wellness.
E bërë në pllakë prej porcelani të hollë me rezistencë të lartë në rrëshqitje, Walks1.0 është i disponueshëm në një larmi ngjyrash, madhësish të shumëfishta dhe opsione me trashësi të përsosura për t’u përdorur edhe në modelet më komplekse siç janë pishinat dhe mjediset Wellness.

Aspekti natyror i Walks1.0, i sipërfaqes dhe strukturës së efektit të harlisur kombinohen në mënyrë të përkryer me përmirësimin e grafikëve, ngjyrave dhe strukturave për të interpretuar enterierin dhe eskterierin në harmoni me njëra-tjetrën dhe me peisazhin përreth.

MODULO LISTELLO SFALSATO

White naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Beige naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Gray naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Black naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
White soft
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Beige soft
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Gray soft
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Black soft
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MOSAICO

White naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Beige naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Gray naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Black naturale
mosaico 3x3 30x30 cm

Walks/1.0 Catalogue
Download
Walks/1.0 Outdoor Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to high concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
UHA
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
4
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 SOFT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B+C MATTE
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Walks/1.0 CE
Download
Walks/1.0 LEED
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj WALKS1.0 Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured 8

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

36.50 €
79.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

36.50 €
79.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping