My Cart

Your cart is empty.

232 Produkte

System është një koleksion i plotë i pllakave prej porcelani me ngjyra të ngurta të bëra nga Ceramica Vogue

Gama e ngjyrave është një nga më të kompletuarit në treg, duke përfshirë një gamë të re ngjyrash që i përgjigjet tendencave të fundit dhe përdorimeve të reja në dekorimin e brendshëm dhe aplikimet në natyrë për përdorim publik dhe privat.
Gama e ngjyrave është një nga më të kompletuarit në treg, duke përfshirë një gamë të re ngjyrash që i përgjigjet tendencave të fundit dhe përdorimeve të reja në dekorimin e brendshëm dhe aplikimet në natyrë për përdorim publik dhe privat.

Madhësitë tradicionale janë ruajtur me shtimin e versioneve të reja bashkëkohore të montuara në mbështjelljen e rrjetës, duke e bërë Sistemin një mjet të rëndësishëm përbërës për arkitektët, duke ofruar një mori kombinimesh dhe rezultatesh të mundshme falë shumë përfundimeve të ndryshme dhe pjesëve speciale të disponueshme.

System përfshinë katër koleksione:

Interni: përcaktuar me ngjyrën e ngurtë mat, e cila thekson identitetin e pllakave, të disponueshme në 34 ngjyra dhe 8 madhësi, me copa speciale të disponueshme në të gjitha ngjyrat.

Trasparenze: karakterizohet nga një fund me shkëlqim që pasqyron dhe “mirëpret” hapësirën përreth saj brenda pllakave, të disponueshme në 26 ngjyra, tetë madhësi dhe një sërë pjesësh të veçanta në të gjitha ngjyrat

Grip dhe Flooring: projektuar posaçërisht për përdorim në dysheme, me veti jo rrëshqitëse (R10 B (A + B) – R11 C (A + B + C)), në dispozicion në 14 ngjyra dhe 4 madhësi të ndryshme.

Vogue System Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Vogue Declaration of performance
Download
Vogue Enviromental product declaration
Download
Vogue LEED
Download
Vogue CE
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj VOGUESYSTEM Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
system

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Verdhe
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kafe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

40.00 €
96.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Verdhe
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kafe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

40.00 €
96.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping