My Cart

Your cart is empty.

4 Produkte

Filloj duke shkruar një tekst në të cilin unë kristalizoj për klientin dhe veten time se cilat do të jenë linjat e forcës

"Për mua, dizajni është një gjuhë. Filloj duke shkruar një tekst në të cilin unë kristalizoj për klientin dhe veten time se cilat do të jenë linjat e forcës. Unë ‘përkthej’ atë që klienti shtron përpara dhe kërkon në një projekt që përshtatet si një kostum i bërë me porosi - ku kam formuar stilin, karakteristikat dhe format në një histori të vetme, një tërësi harmonike. Ky është koncepti ”.
"Për mua, dizajni është një gjuhë. Filloj duke shkruar një tekst në të cilin unë kristalizoj për klientin dhe veten time se cilat do të jenë linjat e forcës. Unë ‘përkthej’ atë që klienti shtron përpara dhe kërkon në një projekt që përshtatet si një kostum i bërë me porosi - ku kam formuar stilin, karakteristikat dhe format në një histori të vetme, një tërësi harmonike. Ky është koncepti ”.

Seri e përbërë nga 2 grupe me nga 12 pllaka plotësisht të pikturuara me dorë në një sfond të bardhë me shkëlqim (Bianco Extra) në madhësi 20×20 cm.

Tuli-Tuli Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bardelli CE
Download
Bardelli LEED
Download
Bardelli Enviromental product declaration
Download
Bardelli Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj TULI-TULI Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
tulituli

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

379.00 €
399.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

379.00 €
399.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping