My Cart

Your cart is empty.

8 Produkte

Eleganca dhe moderniteti i betonit

Pllakat e koleksionit Towson nga Baldocer, janë të dedikuara për çdo enterier, dysheme dhe murë
Pllakat e koleksionit Towson nga Baldocer, janë të dedikuara për çdo enterier, dysheme dhe murë

Pllakat kanë abrazion shumë të lartë dhe parametra të rezistencës. Mund të përdoren jashtë poashtu dhe mbrenda, si dhe janë rezistente ndaj acarit. Struktura dhe ngjyra e pllakave, duke iu referuar betonit lejon pastrim të lehtë. Formati i madh 80×80 shton bukurinë dhe modernitetin.

Towson Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj TOWSON Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
towson

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

27.50 €
34.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

27.50 €
34.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping