My Cart

Your cart is empty.

8 Produkte

Në trend sikur lagja e Nju Jorkut, së cilës i referohet koleksioni

Pllakat e reja me efekt tulle të koleksionit Soho janë në modë dhe të guximshme. Me shkëlqim, të papërsosura dhe me ngjyra të theksuara. Një pllakë që do t'i japë dhomës tuaj një atmosferë elegante; muri do të jetë protagonisti i vërtetë.
Pllakat e reja me efekt tulle të koleksionit Soho janë në modë dhe të guximshme. Me shkëlqim, të papërsosura dhe me ngjyra të theksuara. Një pllakë që do t'i japë dhomës tuaj një atmosferë elegante; muri do të jetë protagonisti i vërtetë.

Tetë nuancat e ndryshme të koleksionit nga brendi Rondine ju lejojnë të krijoni të gjitha kombinimet dhe/ose kontrastet sipas dëshirës tuaj.

Soho Catalogue
Download

Technical Data

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Declaration of Performance
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SOHO Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
soho

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Gjelber
 • Kafe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

52.50 €
52.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Gjelber
 • Kafe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

52.50 €
52.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping