My Cart

Your cart is empty.

1 Produkt

Në punën time unë jam tërhequr dhe magjepsur nga hapësira

Nga ajo që orientalët e quajnë vakum, oqeanin e pafund të mundësive, vendin e pakufishëm ku mund të dëgjohen zërat e brendshëm të të gjitha gjërave. Hapësira, ajo botë e vizioneve përtej paraqitjeve, është frymëmarrja e pandalshme e realitetit. Realiteti përmes të cilit pamja e trupit të tij të fundëm pulson me energji që vjen nga një humnerë e brendshme pa fund.
Nga ajo që orientalët e quajnë vakum, oqeanin e pafund të mundësive, vendin e pakufishëm ku mund të dëgjohen zërat e brendshëm të të gjitha gjërave. Hapësira, ajo botë e vizioneve përtej paraqitjeve, është frymëmarrja e pandalshme e realitetit. Realiteti përmes të cilit pamja e trupit të tij të fundëm pulson me energji që vjen nga një humnerë e brendshme pa fund.

Seritë që përmbajnë 1 grup prej 25 pllaka plotësisht të pikturuara me dorë me insert të çmuar të artë të pastër (përmbajtja 900 % – pastërtia e arit më e lartë se ajo e përdorur nga argjendarët) dhe ngjyra e aplikuar në një tokë të bardhë me shkëlqim (Bianco Extra). Madhësia: 20×20 cm.

Soffio Catalogue
Download
Soffio
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bardelli CE
Download
Bardelli LEED
Download
Bardelli Enviromental product declaration
Download
Bardelli Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SOFFIO Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
soffio

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

793.00 €
793.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

793.00 €
793.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping