My Cart

6 Produkte

Milos është një koleksion pllakash prej porcelani të prodhuara nga Baldocer

Dizajni dhe karakteristikat e tij teknike lejojnë përdorimin e pllakave të Milos për të dekoruar dhomën e ditës, kuzhinën dhe banjon.
Dizajni dhe karakteristikat e tij teknike lejojnë përdorimin e pllakave të Milos për të dekoruar dhomën e ditës, kuzhinën dhe banjon.

Llojet e mëposhtme të pllakave janë paraqitur në koleksion: dysheme dhe mur, të cilat ofrohen me një sipërfaqe me shkëlqim dhe mat.

Milos Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Milos Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MILOS Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Milos

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

26.50 €
38.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

26.50 €
38.00 €
Wishlist 1
Open wishlist page Continue shopping