My Cart

Your cart is empty.

2 Produkte

Maryland nga Baldocer është një nga koleksionet kryesore në imtimin e drurit

Falë përshtypjeve digjitale në materialet prej porcelani këto dysheme kanë evoluar në një kohë shumë të shkurtër. Për ta treguar këtë, Marianlandja e BALDOCER-it duhet të preket për të kuptuar se nuk është dru.
Falë përshtypjeve digjitale në materialet prej porcelani këto dysheme kanë evoluar në një kohë shumë të shkurtër. Për ta treguar këtë, Marianlandja e BALDOCER-it duhet të preket për të kuptuar se nuk është dru.

Sipërfaqja është e strukturuar me reliev të butë dhe përfundim mat. Avantazhi i pllakave prej porcelani është mungesa e mirëmbajtjes dhe rezistencës ndaj incidenteve në shtëpi. Ne nuk do të shqetësohemi më për shenjat në parket apo rrjedhjet e ujit, gjithmonë të pa parashikueshme. Maryland tani gjithashtu në format 20×120 dhe me përfundime kundë rrëshqitjes për eksterier (tarraca, pishina, etj). Pllakat nga gres porcelani lejohen të instalohen në ambiente të jashtme, të brendshme, dysheme dhe mure.

Maryland Catalogue
Download

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MARYLAND Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Maryland cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

25.00 €
27.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

25.00 €
27.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping