My Cart

Your cart is empty.

7 Produkte

Krahasuar vetëm me shkathtësinë e natyrës

Kombinimet e gjata të çrregullta të gurit krijojnë strukturën unike të Mathios Stone Isola.
Kombinimet e gjata të çrregullta të gurit krijojnë strukturën unike të Mathios Stone Isola.

Isola vjen në tetë kombinime ngjyrash tokësore që përputhen me çdo hapësirë dhe aplikim që ju lejon të krijoni kryevepër të punëve prej guri.

Isola Catalogue
Download

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
ISO Certificate
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj ISOLA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
isola 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

55.00 €
55.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

55.00 €
55.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping