My Cart

12 Produkte

Flauti është konceptuar për të shfaqur hapësirën arkitektonike përmes një mikro-strukture dhe veçanërisht fakti që është i furnizuar me rrjetë të rastësishme bën që drita të reflektojë në mënyra të ndryshme duke i dhënë kështu një lloj "lëvizjeje" mureve.

Koleksioni përfshinë dy listela tridimensionale dhe një të sheshtë, të disponueshme në madhësi 5 x 20 cm, të përziera të montuara në rrjetë 40 x 30 cm dhe duke ofruar 6 opsione ngjyrash të disponueshme në satin dhe me shkëlqim.
Koleksioni përfshinë dy listela tridimensionale dhe një të sheshtë, të disponueshme në madhësi 5 x 20 cm, të përziera të montuara në rrjetë 40 x 30 cm dhe duke ofruar 6 opsione ngjyrash të disponueshme në satin dhe me shkëlqim.

Flauti është koleksioni i ri i listelave nga gres porcelani, i dizajnuar nga Ceramica Vogue në bashkëpunim me studion Marcante-Testa.

 

Koleksioni është i përshtatshëm për enterierin e hapësirave rezidenciale dhe komerciale, si restorantet ose dyqanet dhe pikërisht falë karakteristikave të tij teknike dhe estetike edhe për fasadat e jashtme, duke kujtuar traditën tipike italiane,  e cila gjeti shprehjen e saj më të lartë në mesin e shekullit të kaluar.

Flauti Catalogue
Download

Technical Data

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
2
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj FLAUTI Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Flauti cover

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

85.00 €
85.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Krem
 • Portokallt
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

85.00 €
85.00 €
Wishlist 1
Open wishlist page Continue shopping