My Cart

Your cart is empty.

3 Produkte

DechirerXL vjen nga ideja e krijimit të një sipërfaqeje të frymëzuar nga mprehtësia e çimentos

Mutina ka vendosur të festojë suksesin e madh të koleksionit Dechirer duke e propozuar atë përsëri në një format të ri DechirerXL, i cili lejon që relakset e bazës të zhvillohen në një sipërfaqe të vazhdueshme.
Mutina ka vendosur të festojë suksesin e madh të koleksionit Dechirer duke e propozuar atë përsëri në një format të ri DechirerXL, i cili lejon që relakset e bazës të zhvillohen në një sipërfaqe të vazhdueshme.

Versioni dekor është bërë në format 100×300 cm dhe ka tri ngjyra: Gesso, Grafite dhe Avana. Pllakat janë bërë tërësisht me një përzierje prej gres porcelani të pa-gazuar (UGL) në trashësinë më të vogël të disponueshme (3 mm me fije) dhe janë plotësisht të përshtatshme për t’u përdorur si në dyshemetë ashtu edhe në muret, brenda dhe jashtë.

Prodhimi i DechirerXL bëhet duke shtypur lëndë të pastër brenda një sistemi qeramik të gjeneratës së fundit, në mënyrë që të jetë e mundur të krijohen struktura në pllaka të mëdha, duke mbajtur detajet e relieveve themelorë të përcaktuara në mënyrë të përkryer.

Dechirer është bukuria e ajrit të frymëmarrjes dhe liria e interpretimit. Diçka që shpresojmë të qëndrojë përtej tendencave.

Dechirer XL Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj DECHIRERXL Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
dechirer

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

227.00 €
227.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

227.00 €
227.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping