My Cart

Your cart is empty.

4 Produkte

Koleksioni është i krijuar nga gres porcelani, me vetem një nuancë të zezë

U jep një pamje të cilësisë dhe klasit të veçantë kuzhinave dhe banjove.
U jep një pamje të cilësisë dhe klasit të veçantë kuzhinave dhe banjove.

Pavarësisht nëse dëshironi një përfundim mat, këto pllaka prej porcelani janë perfekte për lavamane, dyshemetë, prapaskenat dhe muret me theks në të gjithë shtëpitë dhe qendrat tregtare.

Black Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of Performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj BLACK Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
black

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

30.50 €
60.50 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Kafe
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

30.50 €
60.50 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping