My Cart

Your cart is empty.

Me origjinë nga dëshira për të sjellë formën dhe funksionimin së bashku në një dizajn të thjeshtë

Rezultati është një dizajn i përjetshëm i frymëzuar nga metafizika, në të cilën ekuilibri i përsosur midis ashpërsisë gjeometrike dhe delikatesës së profilit, përveç që tregon me shkathtësi vlerat e mundshme të qeramikës.
Rezultati është një dizajn i përjetshëm i frymëzuar nga metafizika, në të cilën ekuilibri i përsosur midis ashpërsisë gjeometrike dhe delikatesës së profilit, përveç që tregon me shkathtësi vlerat e mundshme të qeramikës.

Nile është rezultati i lidhjes së fortë midis projektuesit dhe prodhuesit. Kërkimi për produktin “e duhur” e çoi Norguet në një propozim që nuk përqendrohet veçanërisht në formën, duke krijuar një familje me artikuj të thjeshtë dhe thelbësorë, të matur dhe funksional, të dizajnuar për përdorim dhe që ndërthuren në mënyrë elegante në një larmi të brendshme. Kohët e fundit, ne kemi shtuar elemente të reja: lavaman që vendoset në raft dhe lavaman gjysëm te inkastruar, në dimensione dhe thellësi shtesë. Një koleksion i plotë i karakterizuar nga linja të pastra gjeometrike, të zbutura nga qoshet dhe skajet e rrumbullakosura duke i dhënë harmoninë trupit qeramik. Nile është një gamë e rafinuar, moderne, por pa kohë.

36 Produkte

Nile Catalogue
Download
Nile Technical Data
Download
Flaminia Certificate ISO 9001:2015
Download
Flaminia Certificate ISO 14001:2015
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj NILE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured 14

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

178.00 €
674.00 €

Ngjyrat

  • Black
  • Carbone
  • Lava Grey
  • Milky White
  • White
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Black
  • Carbone
  • Lava Grey
  • Milky White
  • White

Struktura

Efekti

Çmimi

178.00 €
674.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping