My Cart

Your cart is empty.

H është produkti ideal për të kompletuar banjon e shtëpisë me një zonë të dedikuar për spa

Hamami i plotë me dush dhe terapi me ngjyra. Teknologjia e gjeneratorit të avullit Aquasteam për kontroll maksimal mbi cilësinë e avullit tuaj.
Hamami i plotë me dush dhe terapi me ngjyra. Teknologjia e gjeneratorit të avullit Aquasteam për kontroll maksimal mbi cilësinë e avullit tuaj.

Struktura është nga alumini, ndërsa muret dhe tavani janë prej guri të laminuar 3,5 mm. Mobiljet dhe platforma janë prej guri të laminuar të shoqëruar me xham të zbukuruar 15 mm, për të garantuar forcë dhe qëndrueshmëri. Produkti është në dispozicion në shtatë variacione ngjyrash. Hapësira e dushit brenda hamamit është e rehatshme dhe funksionale; ajo ka një mikser termostatik, dush dore dhe dush tavani, me funksione shiu dhe nebulizimi.

Modelet:
LARGE: 4.5 kW max
MEDIUM: 3 kW max
SMALL: 3 kW max

54 Produkte

Perfect Wellness Catalogue
Download
H Small Technical Data
Download
H Medium Technical Data
Download
H Large Technical Data
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj H Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
18 H 13958 12A effegibi min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

18,423.00 €
25,070.00 €

Ngjyrat

  • Krem
  • Hiri
  • Bardhe
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Krem
  • Hiri
  • Bardhe

Struktura

Efekti

Çmimi

18,423.00 €
25,070.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping