...
My Cart

Your cart is empty.

Një formë me klasë, e pasur me ndryshime emocionale

Ky koleksion eksploron temën e ngjyrës, e cila merr një rol të rëndësishëm në përvojën e projektimit.
Ky koleksion eksploron temën e ngjyrës, e cila merr një rol të rëndësishëm në përvojën e projektimit.

Vëllimet e saj bujare zbukurohen nga detaje të shkëlqyera që hartojnë konturet e tyre, dhe format e tij monolite janë lehtësuar nga profilet e pakta të qosheve të rrumbullakosura.

 

Brendësia dhe pjesa e jashtme e elementeve të ndryshme gjenerojnë kombinime të rafinuara të ngjyrave, duke i dhënë jetë një përfundimi origjinal, STRIPES, e cila ndërton në të njëjtin produkt dy nuanca ngjyrash mat, si Argilla dhe Grafite, Fango dhe Grafite, Latte dhe Grafite, Argilla dhe Fango. Secili propozim zbulon një përmbledhje të re, të papritur të koleksionit.

 

Flag është një gamë e plotë e produkteve të ndërgjegjshme sanitare: guacë dhe bide, zgjedhje të lavamanëve dhe një pasqyrë me ndriçim LED.

94 Produkte

Flag Technical Data
Download
Flaminia Certificate ISO 14001:2015
Download
Flaminia Certificate ISO 9001:2015
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj FLAG Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
koveri

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

127.00 €
2,686.00 €

Ngjyrat

 • Argilla
 • Black
 • Carbone
 • Fango
 • Lava Grey
 • Milky White
 • Nuvola
 • Petrolio
 • Rosso Rubens
 • White
 • Bicolor
 • Gold
 • Platinum
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Argilla
 • Black
 • Carbone
 • Fango
 • Lava Grey
 • Milky White
 • Nuvola
 • Petrolio
 • Rosso Rubens
 • White
 • Bicolor
 • Gold
 • Platinum

Struktura

Efekti

Çmimi

127.00 €
2,686.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping