My Cart

Your cart is empty.

6 Produkte

Koleksioni i ri me efekt druri përmban sipërfaqe me gunga, të parregullta dhe të gjalla. E vetmja gjë që mungon është aroma e drurit për të provuar kënaqësinë e të ecurit në dyshemenë e një shtëpie antike

Struktura e lehtë i jep gresit bukurinë e përjetshme të drurit antik, të tejkaluar në përsosmëri. Një hijeshi e re u shtohet dyshemeve në tre hije të ndryshme ngjyrash - Cendre, Brune dhe Doré - të pasuruara me nuanca të bukura dhe mprehje.
Struktura e lehtë i jep gresit bukurinë e përjetshme të drurit antik, të tejkaluar në përsosmëri. Një hijeshi e re u shtohet dyshemeve në tre hije të ndryshme ngjyrash - Cendre, Brune dhe Doré - të pasuruara me nuanca të bukura dhe mprehje.

Koleksioni i ri në gresi me efekt druri zbukurohet nga formati i ri Chevron prej 7.5×40.7 cm, një përbërës opsional për krijimin e dyshemeve me kurriz peshku, i gjetur tradicionalisht në shtëpitë e periudhës. Koleksioni është kompletuar me formatin 7.5×45 ku veprimi i dritës reflekton në sipërfaqet qeramike për të prodhuar dridhje autentike që e bëjnë materialin të duket i gjallë dhe natyral, ndërsa ka të gjitha virtytet mekanike dhe tiparet e gresit. Këto cilësi e bëjnë koleksionin Vintage
pllakat perfekte për të krijuar ambiente emocionuese dhe joshëse, dhe për të dekoruar dhomën e gjumit, zonën e ndenjes, dhomën e studimit, dhomat e mëdha të ngrënies, hapësirat elegante dhe mikpritëse.

Rondine Vintage Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Rondine Certification
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj VINTAGE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Vintage min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

40.50 €
54.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

40.50 €
54.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping