My Cart

Your cart is empty.

6 Produkte

Sinteza midis pastërtisë, modernitetit dhe hijeshisë

Këto janë fjalët kyçe që paraqesin studimin estetik të Timeless of Cerim.
Këto janë fjalët kyçe që paraqesin studimin estetik të Timeless of Cerim.

Frymëzuar nga sipërfaqet tërheqëse prej mermeri, koleksioni nga gres porcelani sjell përsëri një stil të bukurisë së pavdekshme, e cila shprehet përmes tetë interpretimeve të teksturave, të krahasuara me opsione dhe madhësi të ndryshme të trashësisë, madje edhe madhësive të mëdha 80 x 80 dhe 80 x 240.


MODULO LISTELLO SFALSATO

Calacatta naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Amani Grey naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Ceppo di Grè naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Black Deep naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Travertino naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Marfil naturale
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MOSAICO

Calacatta naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Amani Grey naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Ceppo di Grè naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Black Deep naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Travertino naturale
mosaico 3x3 30x30 cm
Marfil naturale
mosaico 3x3 30x30 cm

MOSAICO 3D

Calacatta naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Amani Grey naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Ceppo di Grè naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Black Deep naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Travertino naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Marfil naturale
mosaico 3d 5x30 30x30 cm
Timeless Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. GL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
±0,15%
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
±5%
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
±0,1%
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
±0,2%
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
Cl. 3 (Amani Grey, Black deep); cl. 4 (Travertino, Marfil, Ceppo di grè)
Resistance to abrasion of glazed tiles
ISO-10545-7
See manufacturer’s declaration
cl.5 (Calacatta)
Glaze crazing resistence
ISO-10545-11
Required
RESISTANT
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 3 SHINY
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4 MATTE
Resistance to staining
ISO-10545-14
class 3 minimum
Cl. 4 GRIP
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
GB minimum
GA
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA MATTE
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLB SHINY
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
GLA GRIP
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet MATTE
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
> 0,42 wet GRIP
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 GRIP
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 MATTE
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B GRIP
CE Timeless
Download
CE Timeless 6mm
Download
LEED Timeless
Download
LEED Timeless 6mm
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj TIMELESS Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
timeless 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
Vrazhde

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Hiri
  • Krem
  • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping