My Cart

Your cart is empty.

14 Produkte

Referencë kryesore e koleksionit Policroma është përdorimi i mermerëve italian që janë në prag të zhdukjes. Mermerë të rrallë si Rosa Valtoce, mermeri i përdorur në Katedralen e Milanos

Repertori i koleksionit të pllakave të mëdha përmban motive të frymëzuara nga dy burime të veçanta: nga njëra anë cilësi e hollë dhe gjithnjë befasuese të disa shkëmbinjve specifik metamorfikë dhe nga ana tjetër ngjyrat e sofistikuara të suvasë Marmorino. Përkundër natyrave të tyre të ndryshme, këto dy materiale janë ngulitur në kulturën e arkitekturës italiane.
Repertori i koleksionit të pllakave të mëdha përmban motive të frymëzuara nga dy burime të veçanta: nga njëra anë cilësi e hollë dhe gjithnjë befasuese të disa shkëmbinjve specifik metamorfikë dhe nga ana tjetër ngjyrat e sofistikuara të suvasë Marmorino. Përkundër natyrave të tyre të ndryshme, këto dy materiale janë ngulitur në kulturën e arkitekturës italiane.

Një hark i rrumbullakosur përdoret për të ofruar sugjerime për ndërthurjen e dy dekoreve në të njejtën pllakë qeramike, e cila bëhet një zonë e mrekullueshme për t’u përdorur së bashku me pllaka të tjera dhe për të gjeneruar një rrjet të pasur me gërshetime figurative dhe modele të mundshme dy-dimensionale, secila me ndikimin e saj specifik vizual. Koleksioni kompletohet nga një pllakë lineare listelle me motivin e një sekuence të blloqeve vertikulare, të cilat mund të kombinohen me pllaka për të pasuruar më tej kompozimet që përfshijnë veshje të vazhdueshme të sipërfaqeve qeramike.

LISTELLO

Cipria opaca
12x120 cm
Lichene opaca
12x120 cm

Policroma Catalogue
Download
Policroma Composition Layout
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E<0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 1350 N*
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2*
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 4
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9 MATTE
-
Policroma CE
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
2
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj POLICROMA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Policroma Cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
Shkelqim

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Gjelber
  • Kuqe
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Bardhe
  • Gjelber
  • Kuqe
  • Ngjyra-ngjyra

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping