My Cart

Your cart is empty.

8 Produkte

Stili autentik, ndjesia e sipërfaqeve që rrjedhin nga përpunimi i materialit, një luks joformal dhe i gjithanshëm, ky është Matières de Rex

Matieres de Rex është e apasionuar pas përsosjes që përcakton zhvillimin e butë dhe të diferencuar nga nuancat e ngjyrave që shprehin plotësisht ekuilibrin e tyre të veçantë estetik në sipërfaqet e mëdha. Prekja është e ngrohtë dhe e thellë.
Matieres de Rex është e apasionuar pas përsosjes që përcakton zhvillimin e butë dhe të diferencuar nga nuancat e ngjyrave që shprehin plotësisht ekuilibrin e tyre të veçantë estetik në sipërfaqet e mëdha. Prekja është e ngrohtë dhe e thellë.

Një ekuilibër i përsosur i elegancës dhe artizanatit gjen vend në një koleksion me shkathtësi të gjërë stilistike. Matières de Rex është një sipërfaqe e përsosur për ambiente moderne dhe me trend, duke ruajtur të gjithë klasën për të zbukuruar madje edhe hapësirat më të vjetra dhe më të pasura me kujtime.

MODULO LISTELLO SFALSATO

Sable matte---strutturata
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Mou matte---strutturata
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Gris matte---strutturata
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Nuage matte---strutturata
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Brun matte---strutturata
modulo listello sfalsato 21x40 cm
Barrique matte---strutturata
modulo listello sfalsato 21x40 cm

MOSAICO

Sable matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Mou matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Gris matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Nuage matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Brun matte
mosaico 5x5 30x30 cm
Barrique matte
mosaico 5x5 30x30 cm

Matieres de Rex Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,35%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness >= 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥1300 Newton
average value 3200 N
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 50 N/mm2
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl.4
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R10 MATTE
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R11 SLATE-HAMMERED
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. A+B MATTE
-
Barefoot slip resistance
DIN-51097
Cl. C SLATE-HAMMERED
-
Dynamic coefficient of friction (section 9.6 ANSI A 137.1 2012)
DCOF
>0,42 wet
>0,42 wet
-
Matieres de Rex CE
Download
Matieres de Rex CE Magnum
Download
Matieres de Rex LEED
Download
Matieres de Rex LEED Magnum
Download
Matieres de Rex LEED 20mm
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
2
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj MATIERES DE REX Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
matieres

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
120 x 120

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri
  • Krem
  • Kafe

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping