My Cart

Your cart is empty.

12 Produkte

Një trashëgimi e së kaluarës dhe një luks më bashkëkohor bashkohen në një dimension të vetëm prestigjioz

Trashëgimia e së kaluarës dhe shija më moderne, të gjitha bashkohen në një dimension të vetëm, në të cilin objektet dhe orenditë ikonike të dikurshme bashkëjetojnë me luksin më bashkëkohor të kohëve moderne.
Trashëgimia e së kaluarës dhe shija më moderne, të gjitha bashkohen në një dimension të vetëm, në të cilin objektet dhe orenditë ikonike të dikurshme bashkëjetojnë me luksin më bashkëkohor të kohëve moderne.

Në përputhje me kohët moderne, sipërfaqet e koleksionit kanë një karakter të fortë dekorativ dhe e përditësojnë trashëgiminë e traditës evropiane duke propozuar një koncept stili të frymëzuar nga bukuria dhe luksi klasik i mermerit të përzier me dinamikën e venave dhe ngjyrave.
Koleksioni Heritage përmban sipërfaqe mermeri me ngjyra të theksuara dhe të rafinuara që i japin personalitet dhe karakter të jashtëzakonshëm në hapësirat më ekskluzive.

Heritage Catalogue
Download

Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj HERITAGE Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
HERITAGE LUXE 2 e1657696782547

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:

Struktura:
--

Dimensioni:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Hiri
 • Krem
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kafe
 • Kalter

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Hiri
 • Krem
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kafe
 • Kalter

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping