My Cart

Your cart is empty.

0 Produkte

Koleksioni Habitat është i dedikuar për çdo enterier, dysheme dhe mur.

Ka abrazion shumë të lartë të parametrave të rezistencës, mund të përdoren për të hyrë në shtëpi, eksterier si dhe janë rezistente ndaj acarit. Struktura dhe ngjyra e pllakave, duke iu referuar betonit, lejon pastrim të lehtë.
Ka abrazion shumë të lartë të parametrave të rezistencës, mund të përdoren për të hyrë në shtëpi, eksterier si dhe janë rezistente ndaj acarit. Struktura dhe ngjyra e pllakave, duke iu referuar betonit, lejon pastrim të lehtë.

Formati i madh 120×260 cm shton hijeshinë dhe modernitetin.

Myra Decor

Myra Grey
20 x 60 cm
Myra Taupe
20 x 60 cm

Scarpa Decor

Scarpa Grey
20 x 60 cm
Scarpa Taupe
20 x 60 cm

Habitat Catalogue
Download
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Declaration of performance
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj HABITAT Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
habitat min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
120 x 260

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Hiri

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping