My Cart

Your cart is empty.

8 Produkte

Crayons of Cerim sjell në mendje stilin e butë dhe të gjallë të viteve të 50-a, një influencë gjithnjë e në rritje për dizajnin e enterierit

Llambat, tavolinat, kolltuqet karakterizohen nga një dizajn retro i padiskutueshëm ku kombinon ngjyra të ndritshme ose pastel me produktet më të fundit.
Llambat, tavolinat, kolltuqet karakterizohen nga një dizajn retro i padiskutueshëm ku kombinon ngjyra të ndritshme ose pastel me produktet më të fundit.

Tetë hije pastel, të dizajnuara për të krijuar kompozime të gjalla dhe të ekuilibruara, harmonizohen me njëra-tjetrën dhe me kontekstin. Ajo lëviz nga ngjyrat e pluhurosura të frymëzuara nga vitet e 50-a të ngjyrave gri, lajthi, rozë, të verdhë të zbehur dhe blu qiellore në nuancat më vendimtare të ngjyrës gri dhe jeshilës, të gjitha të përsosura për krijimin e hapësirave me stil retro dhe karakter bashkëkohor.

Crayons of Cerim Catalogue
Download

Technical Data

REFERENCE STANDARD E.N. 14411 . APPENDIX G. GROUP BⅠA. UGL
Test Method
Reference Value
Declared Value
Download
Length and width: admitted deviation, in %, of the average size of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±0,6% (±2 mm)
± 0,15%
-
Admitted deviation, in %, of the average thickness of each tile from the production dimensions
ISO-10545-2
±5% (±0,5 mm)
± 5%
-
Maximum straightness deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±1,5 mm)
± 0,1%
-
Maximum right-angle deviation, in %, in relation to the corresponding production dimensions
ISO-10545-2
±0,5% (±2 mm)
± 0,2%
-
Flatness (centre curvature / edge curvature / warpage)
ISO-10545-2
±0,5% (±2mm)
± 0,2%
-
Surface quality
ISO-10545-2
At least 95% of the tiles must be free from visible flaws
CONFORMING
-
Amount of water absorbed, in percentage
ISO-10545-3
E≤0,5%
average value 0,08%
-
Breaking strength in N (thickness < 7,5 mm)
ISO-10545-4
≥700 Newton
average value 1350 N *
-
Bending strength in N/mm2
ISO-10545-4
>35 N/mm2
average value 52 N/mm2 *
-
Resistance to deep abrasion of unglazed tiles
ISO-10545-6
<175 mm3
average value 140 mm3
-
Thermal shock resistance
ISO-10545-9
RESISTANT
-
Frost resistance
ISO-10545-12
Required
RESISTANT
-
Resistance to staining
ISO-10545-14
Cl. 5
-
Release of hazardous substances
DM-1-2-2007-Reg-CE-1935-2004
Declared value for gl surfaces used on worktops
CONFORMING
-
Resistance to low concentrations of acids and alkali
ISO-10545-13
See manufacturer’s declaration
ULA-ULB
-
Resistance to domestic chemicals and additives for swimming pools
ISO-10545-13
UB minimum
UA
-
Slip resistance with shoes
DIN-51130:2010
R9
-
Crayons of Cerim CE
Download
Crayons of Cerim LEED
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
3
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj CRAYONS OF CERIM Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Crayons cover min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Dimensioni:
40 x 120

Efekti:
--

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Verdhe
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kafe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Efekti

Dimensioni

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Bardhe
 • Hiri
 • Verdhe
 • Gjelber
 • Kuqe
 • Kafe
 • Kalter
 • Zeze

Struktura

Dimensioni

Efekti

Çmimi

0.10 €
500.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping