...
My Cart

Your cart is empty.

Si të bleni online?

Përfundoni porosinë tuaj në 7 hapa të thjeshtë:

 1. RegjistrimiRegjistrohuni në faqen tonë duke futur të dhënat tuaja, adresën tuaj të faturimit dhe adresën e dorëzimit të mallrave
 2. Navigimi – Shfletoni koleksionet e produkteve dhe shtoni produktet që dëshironi në shportën e blerjes
 3. Shporta – Klikoni “shportën e blerjeve” në këndin e sipërm të djathtë të faqes
 4. Shporta e blerjeve – Kur shkoni te faqja “shporta e blerjeve”, mund të modifikoni porosinë tuaj duke ndryshuar sasitë e produkteve dhe pastaj vazhdoni duke klikuar butonin “Checkout”
 5. Metoda e transportit dhe faturimit – Kontrolloni koston totale, përfshirë kostot e transportit, dhe zgjidhni mënyrën e faturimit
 6. Përmbledhje e porosisë – Kontrolloni përmbledhjen e porosisë tuaj dhe vazhdoni me pagesën
 7. Pagesa – Paguani me transfer bankar apo me kartelë online

Pagesa me transfer bankar

 1. Zgjidhni mënyrën e pagesës së Transfertës Bankare
 2. Lexoni dhe klikoni mbi kutinë e kushteve të përdorimit
 3. Ju do të merrni një email me informacionin IBAN
 4. Mos harroni të paguani brenda 3 ditëve të punës
 5. Pas kryerjes së pagesës, ne do t’ju kontaktojmë me telefon për të rregulluar transportin

Pagesa me kartelë online

 1. Zgjidhni mënyrën e pagesës përmes kartelës
 2. Futni të dhënat e kartelës suaj
 3. Kur të keni përfunduar procedurën, do të merrni një e-mail konfirmimi dhe më pas ne do t’ju kontaktojmë me telefon për të rregulluar transportin
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping