My Cart

Your cart is empty.

Baza e dush kabinës Water Drop karakterizohet nga modeli i tij origjinal minimal dhe lartësia e tij e zvogëluar

E disponueshme në nëntë madhësi të ndryshme. Mund të instalohet përfunid ose në nivel me dyshemenë: Të gjitha këto elemente e bëjnë këtë objekt lehtësisht të adaptueshëm për nevoja të ndryshme.
E disponueshme në nëntë madhësi të ndryshme. Mund të instalohet përfunid ose në nivel me dyshemenë: Të gjitha këto elemente e bëjnë këtë objekt lehtësisht të adaptueshëm për nevoja të ndryshme.

Një bazë e dush kabinës me një stil minimalist me dekorim strukturor të formuar nga vala e krijuar nga një rubinetë uji në një sipërfaqe lëngu. Rezultati është një strukturë e parregullt që, nga elementi i kromuar, përhapet si një valë koncentrike tërheqëse për katër anët, duke lënë sipërfaqen me një efekt delikat tre-dimensional. Një model ikonografik tërheqës dhe një pasqyrim metalik mbi thelbin e dyfishtë të qeramikës, fillimisht një material i besueshëm që thahet lehtë, ruan efektet e shtypura në të përgjithmonë.

9 Produkte

Water Drop Catalogue
Download
Water Drop Technical Data
Download
Flaminia Certificate ISO 9001:2015
Download
Flaminia Certificate ISO 14001:2015
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj WATER DROP Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured 21

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

0.10 €
1,000.00 €

Ngjyrat

 • Argilla
 • Black
 • Carbone
 • Fango
 • Lava Grey
 • Milky White
 • Nuvola
 • Petrolio
 • Rosso Rubens
 • White
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Argilla
 • Black
 • Carbone
 • Fango
 • Lava Grey
 • Milky White
 • Nuvola
 • Petrolio
 • Rosso Rubens
 • White

Struktura

Efekti

Çmimi

0.10 €
1,000.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping