My Cart

Your cart is empty.

Një objekt ikonik, i cili intrigon mjedisin e dushit

Gessi Spotwater është sinteza e përsosur e teknologjisë së përparuar, prekjes artizanale dhe dizajnit të lartë. Me një dizajn të kthyeshëm tubash, koleksioni riinterpreton, me një prekje arkitektonike, pamjen dhe funksionalitetin e dushit: edhe një herë Gessi sjell Stilin në banjë. Një objekt që na befason për gamën e modeleve dhe përfundimeve që na lejon të zgjedhim: nga shkëlqimi i ndritshëm i metalit të pastër, deri tek tonet e buta, nga tekstilet e forta të sipërfaqes deri tek ato të tjera më pak të theksuara.
Gessi Spotwater është sinteza e përsosur e teknologjisë së përparuar, prekjes artizanale dhe dizajnit të lartë. Me një dizajn të kthyeshëm tubash, koleksioni riinterpreton, me një prekje arkitektonike, pamjen dhe funksionalitetin e dushit: edhe një herë Gessi sjell Stilin në banjë. Një objekt që na befason për gamën e modeleve dhe përfundimeve që na lejon të zgjedhim: nga shkëlqimi i ndritshëm i metalit të pastër, deri tek tonet e buta, nga tekstilet e forta të sipërfaqes deri tek ato të tjera më pak të theksuara.

Gessi Spotwater sugjeron një larmi interpretimesh stilistike dhe personalizimesh, në mënyrë që të krijoni një shteg të vërtetë brenda banjos tuaj falë llojeve të ndryshme të funksionit (rain, mist, waterfall dhe multi-spray). Instalim revolucionar me dush jashtëzakonisht i lehtë, i cili nuk kërkon pjesën e integruar dhe që ka një sistem të përbashkët inovativ. Ata që zgjedhin Spotwater pëlqejnë të pasurojnë shëndetin e tyre privat me një prekje të çmuar, duke zgjedhur një objekt që nuk merret si i mirëqenë që del nga modelet tradicionale, duke zbuluar vetë xhevahir, dritë dhe art. Sistemet e dushit Spotwater, me modelet e tyre minimale dhe skulpturën si forma, lartësojnë me hir dushin; në të vërtetë, ata e bëjnë ujin, mjet për një kënaqësi plotësisht të këndshme dhe të personalizueshme. Kokat e reja të dushit në mur Spotwater paraqesin konceptin më të fundit inovativ që vazhdon të revolucionarizojë botën e Private Wellness.

2 Produkte

Gessi Private Wellness Magazine
Download
Technical Data
Download
Gessi Certificates
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SPOTWATER Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Spotwater 1 min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

705.00 €
1,303.00 €

Ngjyrat

  • Steel brushed
  • Black Metal Brushed PVD
  • Copper Brushed PVD
  • Warm Bronze Brushed PVD
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Steel brushed
  • Black Metal Brushed PVD
  • Copper Brushed PVD
  • Warm Bronze Brushed PVD

Struktura

Efekti

Çmimi

705.00 €
1,303.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping