My Cart

Your cart is empty.

Me panele xhami të gjera që arrijnë deri në tavan që krijojnë një ndjenjë të lehtë dhe të ajrosur që është e përsosur për çdo mjedis

Tre versionet e Sky, lejojnë që këto modele të përshtaten në mënyrë të përkryer në çdo mjedis të projektimit të brendshëm, duke dhënë hua për personalitetin dhe stilin për çdo vend.
Tre versionet e Sky, lejojnë që këto modele të përshtaten në mënyrë të përkryer në çdo mjedis të projektimit të brendshëm, duke dhënë hua për personalitetin dhe stilin për çdo vend.

Sauna e çertifikuar e bërë nga druri i çmuar kanadez dhe panele xhami të forta 10 mm. Muri i përparëm, dera dhe tavani i xhamit i japin Sky një pamje jashtëzakonisht të lehtë dhe të ajrosur. ESS – Effe Sound System, jep muzikë nga pajisja juaj (opsionale). Jashtëzakonisht i gjithanshëm, ideal për zgjidhje të bëra për të matur.

Modelet:

SKY 80: 8.0 kW max
SKY 60: 6.0 kW max
SKY 40: 4.0 kW max
SKY 30: 3.0 kW max

8 Produkte

Perfect Wellness Catalogue
Download
Sky 30 Technical Data
Download
Sky 40 Technical Data
Download
Sky 60 Technical Data
Download
Sky 80 Technical Data
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj SKY Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
sky_1

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

10,994.00 €
20,907.00 €

Ngjyrat

  • Kafe
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

  • Kafe

Struktura

Efekti

Çmimi

10,994.00 €
20,907.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping