My Cart

Your cart is empty.

E përcaktuar nga thjeshtësia dhe mundësia, modeli i krijuar për gessi interpreton një etikë unike amerikane për rubinetat moderne

Forca e Gessi-t në njohuri teknike dhe njohuri të mprehtë të kësaj industrie, siguron që personazhet kryesore të projektimit të shpreheshin gjatë gjithë koleksionit.
Forca e Gessi-t në njohuri teknike dhe njohuri të mprehtë të kësaj industrie, siguron që personazhet kryesore të projektimit të shpreheshin gjatë gjithë koleksionit.

Me konturet e skalitura të çiftëzuara me sipërfaqe të lëmuara dhe modele tekstile, koleksioni arrin joshje tërheqëse në përafrim me filozofinë e Gessi, që do të thotë të pasurojë hapësirat intime të jetesës me objekte të bukura, të bëra mirë që të mbeten funksionale të besueshme.

136 Produkte

Inciso Catalogue
Download
Inciso+ Technical Data
Download
Gessi Certification
Download
5.0 nga 5 yje

5 yje
1
4 yje
0
3 yje
0
2 yje
0
1 yll
0

Ju lutemi ndani përvojen tuaj INCISO+ Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
INCISO+

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

214.00 €
3,192.00 €

Ngjyrat

 • Chrome
 • Aged Bronze
 • Gold PVD
 • Black XL
 • Black Metal Brushed PVD
 • Copper Brushed PVD
 • Antique Brass
 • Brushed Brass PVD
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Chrome
 • Aged Bronze
 • Gold PVD
 • Black XL
 • Black Metal Brushed PVD
 • Copper Brushed PVD
 • Antique Brass
 • Brushed Brass PVD

Struktura

Efekti

Çmimi

214.00 €
3,192.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping