My Cart

Your cart is empty.

Goccia është rubineti i parë për një dhomë të ditës

Ky koleksion përfshinë idenë e një produkti krejtësisht të ri me koncept të zgjeruar funksional dhe estetik. Ajo hap rrugën për parametrat e enterierit të pakufizuar dhe briliant.
Ky koleksion përfshinë idenë e një produkti krejtësisht të ri me koncept të zgjeruar funksional dhe estetik. Ajo hap rrugën për parametrat e enterierit të pakufizuar dhe briliant.

Uji mund të burojë në mënyrë të pa parë nga tryeza e ngrënies, pasi që rubineti dhe lavamani i Goccia mund të bëhen pjesë e vetë tryezës. Goccia qëndron si një koncept i pashembullt i produktit që ngre materien nga forma dhe fuksioni. Në fakt, koleksioni përfshinë një gamë unike të dizajnit, duke përfshirë një përzierje mbresëlënëse modelesh, materialesh dhe përfundimesh. 

 

Artikujt e Goccia kanë një elegancë natyrale, gjë që i bën ata të përshtaten në mënyrë të këndshme, si në hapësirë private ashtu edhe në ato publike. Konturet e buta dhe të njohura të Goccia janë të bukura për tu parë dhe prekur; Goccia e bën hapësirën e jetesës së dikujt personale dhe komode, moderne por relaksuese. Goccia përmban një dizajn novator frymëzuar nga lëngu dhe format natyrore të ujit. Jo vetëm që Goccia është një stil dhe një filozofi e produktit, është gjithashtu një krijim eko miqësor. 

21 Produkte

Goccia Catalogue
Download
Goccia Shower Technical Data
Download
Gessi Certificate
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj GOCCIA SHOWER Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Goccia shower 1 min

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

79.00 €
3,022.00 €

Ngjyrat

 • Chrome
 • Copper GHRC
 • Black Metal GHRC
 • Copper Brushed GHRC
 • Black Metal Brushed GHRC
 • White CN
 • Black XL
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Chrome
 • Copper GHRC
 • Black Metal GHRC
 • Copper Brushed GHRC
 • Black Metal Brushed GHRC
 • White CN
 • Black XL

Struktura

Efekti

Çmimi

79.00 €
3,022.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping