My Cart

Your cart is empty.

Një shenjë e saktësisë absolute përcakton vijën e lavamanit me një profil të rrumbullakët

Të përkufizuar nga një skaj i hollë i veçantë, duke pasqyruar teknikën e cilësisë më të lartë të përdorur për të bërë produktin qeramik, në versionin e vetë-qëndrimit, kolona e mprehtë përzihet në mënyrë harmonike në guacë, duke marrë përshtypjen e butësisë.
Të përkufizuar nga një skaj i hollë i veçantë, duke pasqyruar teknikën e cilësisë më të lartë të përdorur për të bërë produktin qeramik, në versionin e vetë-qëndrimit, kolona e mprehtë përzihet në mënyrë harmonike në guacë, duke marrë përshtypjen e butësisë.

Koleksioni është pasuruar me shtimin e një guace dhe një bideje të varur në mur, ku paraqiten linja të pastra, të holla dhe perfekte.

Goclean® është sistemi i krijuar nga Flaminia për ta bërë pastrimin e tualetit më të thjeshtë dhe më të shpejtë. Ngritja e unazës së brendshme dhe adoptimi i një sistemi të ri të shpërlarjes të kontrolluar, e bëjnë këtë sistem më higjienik dhe praktik për t’u përdorur sesa ato tradicionale, duke e bërë atë një zgjidhje ideale si për objektet publike ashtu edhe për banjot shtëpiake.

44 Produkte

Bonola Catalogue
Download
Bonola Technical Data
Download
Flaminia Certificate ISO 9001:2015
Download
Flaminia Certificate ISO 14001:2015
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj BONOLA Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
Featured 11

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:
--

Struktura:
Mat

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

0.10 €
5,000.00 €

Ngjyrat

 • Argilla
 • Black
 • Carbone
 • Fango
 • Lava Grey
 • Milky White
 • Nuvola
 • Petrolio
 • Rosso Rubens
 • White
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Argilla
 • Black
 • Carbone
 • Fango
 • Lava Grey
 • Milky White
 • Nuvola
 • Petrolio
 • Rosso Rubens
 • White

Struktura

Efekti

Çmimi

0.10 €
5,000.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping