My Cart

Your cart is empty.

I krijuar për të përmbushur një larmi nevojash, nga ato të shtëpisë deri te ato komerciale, duke i paraprirë dizajnit elegant dhe prodhimit cilësor tipik të produkteve Flaminia

Koleksioni përfshin një vaske me formë të rrumbullakosur dhe dimensione të dizajnuara me kujdes që ofrojnë një kthesë të re në klasikët e orendive të banjos.
Koleksioni përfshin një vaske me formë të rrumbullakosur dhe dimensione të dizajnuara me kujdes që ofrojnë një kthesë të re në klasikët e orendive të banjos.

Vaska App Bathtub me linja të buta, të rrumbullakosura që është version bashkëkohor i sanitarive klasike të banjos. Ky dizajn i sofistikuar, me përmasa të studiuara me kujdes, të kalibruara saktë për t’u përshtatur me një ambient më të gjerë dhe të përzier, i përshtatshëm për hapësirat shtëpiake por edhe ato publike.

3 Produkte

App Catalogue
Download
App Technical Data
Download
Flaminia Certificate ISO 9001:2015
Download
Flaminia Certificate ISO 14001:2015
Download
Bëhu i/e pari/a për të lënë një vlerësim

Ju lutemi ndani përvojen tuaj APP BATHTUB Vlerësimet tuaja do t'i ndihmojnë blerësit e tjerë të bëjnë zgjedhje të mira. Informatat e dhëna nga ju ne do t'i përdorim për t'i përmirësuar produktet tona.
App koveri

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Filterat

Hapësira:
--

Ngjyra:

Struktura:
--

Efekti:
--

Hapësirat

Struktura

Efekti

Çmimi

0.10 €
10,000.00 €

Ngjyrat

 • Argilla
 • Beige
 • Black
 • Carbone
 • Grey
 • Lava Grey
 • Marine Blue
 • Milky White
 • Red
 • Sand
 • White
Filtrimi

Hapësirat

Ngjyrat

 • Argilla
 • Beige
 • Black
 • Carbone
 • Grey
 • Lava Grey
 • Marine Blue
 • Milky White
 • Red
 • Sand
 • White

Struktura

Efekti

Çmimi

0.10 €
10,000.00 €
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping